dinsdag 8 maart 2011

Het begin

Zo, hehe. Hier zijn we dan! Nadat Thomas en ik (Daniel) een avond gewerkt hebben aan The GameWay is het dan eindelijk een feit. The GameWay Blog is online. Zoals je ziet is het nog wat kaaltjes, maar wees gerust, het zal niet lang duren voordat deze Blog bruist van het leven.

Voorlopig kan je deze Blog beschouwen als het epicentrum van het project. Links naar alle sociale media die we bieden, waaronder Facebook, Hyves, de foto-en-video service Flickr, Youtube en Twitter. Ook kan je op de Blog een link terugvinden naar ons voorlopig forum. 

We hebben nog zoveel ideeën die we met jullie willen delen, maar alles komt op zijn tijd. We zijn nu hartstikke druk bezig met het project eindelijk goed in gang te zetten. Vergeet alle andere nieuwssites die je tot nu toe volgde, het zal niet lang meer duren of The GameWay zal de enige zijn die je nodig hebt. Alle informatie en nieuwtjes over games en gadgets zoals tablets of smartphones, maar ook over films en muziek kan je voortaan terugvinden op een centrale plaats. The GameWay is dus alles wat jij nodig hebt.

Geduld is het toverwoord, laten we maar zeggen!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten