donderdag 10 maart 2011

"Game" staat voor meer dan een spelletje!

Het project dat Thomas en ik gelanceerd hebben heet The GameWay. Maar waarvoor staat The GameWay nu echt? In eerste instantie zou je denken, “alweer een nieuwssite over games” maar niets is minder waar.

The GameWay beslaat 4 grote onderverdelingen in de Multimediabusiness. Namelijk gaming, muziek, films, maar ook hun verdelers (zoals smartphones en tablets). Wij laten aan iedereen die het ons toelaat weten wat er in deze wereld gebeurt, de laatste geruchten en de nieuwste berichten zullen dus te lezen zijn op The GameWay. Het woordje “Game” staat in onze visie dus niet enkel voor het spelen van games, maar voor zo’n beetje elke bron van  digitaal vermaak. The GameWay is alles wat jij nodig hebt!

Dus niet alleen het laatste nieuws over games vind je hier terug, maar ook de laatste nieuwigheden uit bijvoorbeeld de muziek en films: Tourdata’s, nieuwe albums, hitlijstnoteringen, trailers enzovoorts. Je zal dan ook logischerwijs de nieuwste videoclips van  muzieknummers kunnen terugvinden op onze Youtube channel. Ook gadgets zullen ruim vertegenwoordigd zijn op 
The GameWay, de nieuwste Smartphones, de nieuwste Tablets, software updates, accesoires, ga zo maar door. The GameWay zal de nieuwste screenshots van deze gadgets posten op zijn Flickr Photostream  en de commercials nogmaals op onze Youtube channel.




Vanuit de TGW Blog kan je al onze contactpunten raadplegen via de links bovenaan. Volg TGW Twitter voor het allerlaatste nieuws qua gaming, muziek, films en gadgets, bekijk TGW Flickr voor de laatste screenshots en de Youtube channel TGW Cinema voor de laatste trailers, videoclips en commercials! Vergeet ook niet ons even toe te voegen op je Facebook en/of Hyves pagina! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten